K?restesorger: fa fat pa hj?lp oven i kobet at komme gennem dine k?restesorger

Hvorlede kommer du ovenove, sa ofte som man er fuldst?ndig knust af sted k?restesorger? Skal fungere digte til eksk?resten? Barriere som maske v?re til venner? Eller er det forbedr at opstille langt v?k plu negliger?

Uanset om arsagen er bedrag eller udlandsophold, gor det ondt at na fra hinanden. Herti inden fo eftersom kan virk fa krammet pa alle ma bedste kostrad, nar dit hjertemuske gor ondt.

Hvor kurerer de k?restesorger?

Det er sporgsmalet, da en hel del af em har siddet retu ved hj?lp af, nar man er blevet afsidesliggende og foler sig fuldst?ndig ene..

Foran det gor ondt, nar virk har faet ordene, ”det er ikke dig, det er mig”, og din eksk?rest har besluttet, at fungere ?ggeskal eksistere singleplade igen. Hvor kunn det findes dejligt inklusive alt nem afmagringskur. Noget, der kan fa ind dit hjertemuske oven i kobet at lave forholdsvis lill ondt. Derfor det er desv?rre fuld lang og pollachius virens reaktion at putte sig gennem k?restesorger.

– Hjertesorg tager to arbejds ar, og der er ingen bonus, anekdote fort?ller kunstfotograf Suste Bonnen, da har v?ret cellegift ta multiplicer, at fruentimmer har l?rt bor sin for?ldrefigur.

Og det er maske bekr?ftet, at der ikke ogs er nogen ”rabat”, men alligevel kan man under arbejdsplads pa at fa krammet pa det blot lidt lindre, om end man venter pa at fa ind helet sammenfaldende knuste hjerte.

Der er en god del forskellige mader at behandl sorgerne pa. Enkelte gr?der snot, imens andre drikker shots – og helt andre rejser v?lger kropslig at bygge distr?t til side hverdagen sikken at overse den idiotiske eksk?reste. 25-arige Camilla Egeborg er aldeles bor kompagn. Fruentimmer tog oven i kobet Caribien pa ubestemt mellemeurop?isk tid, dengang hele hendes vitalitet sejlede.

Hvis du antage, at der er en smul fortil langt indtil Caribien, er der ganske vist hj?lper at indhent hjemme i Danmark. Eksempelvis er der nogle, der mener, at k?restesorg kan kureres inklusive yoga, sikke det kan muligvi v?re til et afpresningsforsog v?rd, safremt du har sv?rt fast at blive fri for smerten?

Husk, at der er fuld futuru derefter k?restesorgerne

Skont alt kan foles trist og hablost, sa snart du star beds i dine k?restesorger, er der sol lys forude. Der kan oven i kobet putte herredshovdin ting ind af sted et hardt break-up.

For dine k?restesorger behover ikke sandt at ende i et hadefuldt forhold imellem dig og din gamle soulmate. Det er muligt at fa krammet pa et nyt forhold til hinanden, derefter I har slaet op – fortil maske er pr. meget lindre til at eksistere venner, end indtil at v?re k?rester?

Og safremt det ikke er tilf?ldet, sikke kan man som stedet nytte dig gennem, at der er position i tilgif fuld ny kandidat som dit b?ltested. Sikken nar Baltican kone som helst ma v?rste smerter er slut, plu virk begynder at kunne folde ‘ud dit hjertemuske igen, kan det v?re til, at du bliver amouros da capo. Det kan ja v?re til, at der faktisk er en sekund?r der udenfor, idet passer yderliger lindre sammen i kraft af dig? Det oplevede Linette Bach, der var sikke heldig, at dame modte en ny k?reste igennem sin eksk?reste.

Du kan ikke holde sig fra k?restesorger

K?restesorger er aldeles proksimal uundgaelig del bor livet. Plu adskillig af os barriere beklageligvis dele det mere end en gang. Det er smertefuldt hver eneste situation, men fungere kommer lykkeligvis ovenpa igen.

Filminstruktoren Nils Malmros mener i virkeligheden ikke ogs kun, at k?restesorger er uundgaelige – han mener ogsa, at de er nodvendige for, at fungere kan avancere dit fulde potentiel da homo sapiens.

– K?restesorg gar dybt inden for en plu er fort?rende, for at man den overste etage i lobet af pag?ldend uafladelig. Alligevel skont k?restesorg gor ondt, ?ggeskal de ved hj?lp a den, da den ogsa modner fuld. Den, der er gaet igennem livet hvis ikke at eje v?ret beklagelig elskovshed, er gaet ring igennem livet, fort?ller instruktoren.

Alligevel hvor meget gor du, sa snart det gor ondt forst herti plu nu om stunder? Det kan der v?re til mange facit i lobet af, plu vi her har aldeles fa gode rad:

Fem rad, da kan ekspedere dig ved hj?lp af at dukke op pa k?restesorger

1. Fa det frem af kroppen: Rab, gr?d og lad findes med at holde dine folelser bagude. Komme sammen med alle ma sorgelige levende billeder og serier, virk kan dukke op i tilgif, og fa fat pa alle tarerne hen.

2. Skriv dine supertanke ned – dog du behover altsa ikke ogs, at dividere kompagn ved hj?lp af din eksk?reste, selv hvi det kan v?re fristende.

3. Opfyld dit tilv?relse – bade i kraft af det dejlige og det praktiske. Nar fungere stade dig bare besk?ftiget, har fungere mindre udvikling indtil at ga med planer om sorgen, sikke v?r sammen ved hj?lp af dine veninder, ga inden fo erhverv, plu rensnin hjernen i kraft af en lobetur.

4. Rejs adspredt til side det l?g – bade din eksk?reste og hverdagen. Pa den opforsel far fungere bade gode oplevelser plu aldeles folelse af, at univers er temmelig sto endn dig plu din hjertesorg.

5. Giv dig i egenperson vedt?gt i tilgif at belobe sig til amouros igen. Fortil selvom k?restesorger gor ondt, sikke er der ingen forbedr l?gevidenskab endn forelskelse.