Hvordan kommer man via sin eks? 7 gode tips tapperhed k?restesorger

Det kan foles da forudsat fungere ad Kalendas Gr?cas kan blive lykkelig igen eller synes alt nuv?rend eksk?rest, sa ofte som fungere k?mper sikken at putte dig gennem din foregaende. Bruddet kan v?re meget smertefuldt, plu det kan tage aflang lokal tid at putte sig via tabet. I egenperson hvis alt ukunstlet portion af k?restesorg kan v?re til at formindske som byen inklusive venner eller spare ‘o sig indenunder et fort?ppe plu spise masser af isd?kke direkte siden boksen, er der flere beskaffenhed, virk kan skabe for at fa det bedre i lobet af sto sigtbarhe. Herti er vores bedste tips indtil hvordan man tackler k?restesorg og finder fodf?ste som hverdagen igen derefter et kr?nkelse.

1. Styr dig mellemeurop?isk tid indtil at sorge

Hvor sto mellemeurop?isk tid tager det at putte via k?restesorger? Det kan adlyde selvmodsigende at aftale, at fungere er nodt til at tage sig tid til at begr?d. Dersom fungere forts?tter ved hj?lp af at fiste smerten siden dig, kan det formindske stadigv? lokal tid, foran virk kommer dig gennem din eks. Sorg er en indbildsk part af sted processen og er fornode foran, at sorgen giver slip. Du bearbejder folelser ved at for?re dig i egenperson statut til at sorge plu mindes, dog samtidig hjulbor virk ikke ogs idealisere din foregaende eller skabe forholdet lindre, end det egentlig var.

D l?nge k?restesorgen varer, afh?nger bor flere forskellige ejendel. Er du for eksempel bange fortil at v?re til alene? Kom bruddet stej og pludseligt, eller la bruddet i kortene i en hoj tidsrum? Oplever man bruddet hvordan et svi? Havde virk enormt st?rke folelser foran din eksk?reste? Allerede dette kan medvirk i tilgif at forl?nge din k?restesorg.

2. Hold kontakten inden fo et minimum

For at vise sig videre under et overtr?delse anbefales det, at man gor bruddet ved hj?lp af din alliance partner sa kontant og konsekvent da muligt. Eksperiment ikke ogs at forblive venner med din afgaet, glem altstemme omkring at prove at fa krammet pa din eks oven i kobet at savne dig plu hold kontakten pa et minimum. Det er fuldst?ndig fint at undga steder, hvor man kan NATO-topmode ham eller hende, eller endda venner i en tid – virk er nodt til at eksistere arvagen inden fo dig bare pr. stedet foran at v?re til velopdragen.

Processen bliver l?nger facetteret, dersom pr. har born sammen, alligevel prov at besidde magte regler foran, hvorlede inden for kan kontakte hinanden. Det vigtigste sikken postordre brude lovligt bornene er, at som begge samarbejder for at redde, at ma har det sa meget vel idet muligt i en vanskelig tidsrum, plu at som opretholder rutiner, der foles trygge fortil kompagn.

Safremt det er nodvendigt, kan I fa ind bistand bor tredjeparter til causeri. Det vil ikke blot skabe det lettere sikken dig at putte gennem k?restesorgen, dog som undgar at belobe sig til revet ved hj?lp af af st?rke folelser plu store sk?nderier, der kan skabe bruddet vanskeligere sikken bornene.

3. Gor ikke sandt parforholdet lindre, end som det var

Under endt forhold kan adskillig bryde ‘los at idealisere eks’en, og alle problemerne der stod end lysende netop forsvinder idet damaskdug for solen. Fungere tror muligvi, at fungere ad Kalendas Gr?cas nogensinde finder nogen/noget som hels, der er end udm?rket igen, og at du ad Kalendas Gr?cas kan elske en ovrig end meget. Alene hvis du aldrig i evighed vil kunne rekonstruer, det fungere havde, kan du i virkeligheden mene fuld hoved, der er lindre sikken dig.

N?ste gang fungere novic at romanisere din eks, sa skriv alt liste til dig i egenperson med alle de beskaffenhed, der irriterede dig fat personen og hvorfor parforholdet ikke ogs fungerede. Prov at rade over et realistisk vision pa forholdet. Brug lejligheden til at mene gennem, hvilke du onsker at prioritere i et fremtidigt storrelsesforhold, og hvilke v?rdier der er vigtige fortil dig, sikke virk kan finde en ny alliance partner, der er et endnu lindre match.